My personal view of integral life

Beginning of something new…

meditationHello everybody!

My inner voice gave me the idea of starting to write a blog about everything interesting in life. I have no idea how this blog is eventually going to develop, but I have an integral vision about everything so this is to say that you can expect everything between quarks and the universum here 🙂

Advertisements

6 Responses »

 1. Well done & good luck!

 2. Mielenkiintoista! Löysin tänne monen sattuman ja mutkan kautta surffatessani blogisfäärissä. Tätä tulen seuraamaan, ehdottomasti! 🙂

  (Meillä on melkoinen joukko yhteisiä ystäviä, siksi yllätyin kun tupsahdin tänne ja tunnistin sinut.)

  • Mainiota! 🙂 ja kiva, että rupeat jatkossa seuraamaan. Tämä blogi oikeastaan kuvastaa suhdettani elämään ja kaikkeen siihen monimuotoisuuteen mikä itseäni kiinnostaa!

   edit: tutustuin myös sinun blogiisi, kirjoitat tosi kivasti ja mielenkiintoisista asioista 🙂 selvästi jaamme huikean paljon samoja intressejä!

 3. Kiva, että tutustuit blogiini 🙂 Se on vielä ihan tuore tapaus ja ulkoasultaan keskeneräinen toistaiseksi. Mutta mielessä on niin paljon asioita, mitä haluaisin jakaa mahdollisimman monelle, että oli pakko aloittaa blogin kirjoittaminen kesken opinnäytetyöprosessin saadakseni purkaa jonnekin tätä inspiraatiota.

  Mikäs sen kivempaa kuin törmätä ihmisiin, jotka ovat kiinnostuneet samoista asioista 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

RSS Helsinki Paleo

 • Helsinki Paleon uudet sivut on nyt julkaistu! April 30, 2019
  Sivu-uudistus on julkaistu osoitteessa www.helsinkipaleo.fi. Pidämme molemmat sivut auki siirtymäajan mutta nämä sivut tulevat sulkeutumaan viimeistään syksyllä. Osoite www.helsinkipaleo.com säilyy myös ja sillä pääsee siirtymäajan jälkeen uusille sivuille. Olemme todella innoissamme tästä ja toivomme, että tästä on paljon iloa myös teille! Helsinki Paleo on […]
  Jenni Katajamaa
 • Helsinki Paleon uusi logo julkaistu April 2, 2019
  Helsinki Paleo on saanut uuden logon! Logon uudistamisen myötä tulee tapahtumaan myös lisää uudistuksia ja uudet nettisivut saadaan auki ensi kuun aikana.Kuvissa uusi Paleo Helsingin tiimi. Uusia tiimin jäseniä Paleomaan Jenni Katajamaa ja Dinoliciousin Mirka Salo. Tiedotamme uusista kuvioista mahdollisimman pian :) Aurinkoisia kevätpäiviä toivottaen — Jaska […]
  Jenni Katajamaa
 • Helsinki Paleo uudistuu February 27, 2019
  Helsinki Paleo herää tämän kevään aikana pienestä horroksestaan! Seuraavien kuukausien aikana teemme uudistuksia sekä Helsinki Paleon sosiaalisessa mediassa, että nettisivuilla. Paleomaan Jenni & Dinoliciousin Mirka liittyvät jengiin mukaan. Tehdään yhdessä Helsinki Paleosta vieläkin suurempi, aktiivisempi, tiiviimpi ja iloisempi yhteisö. Terkuin, Jaska, […]
  Jenni Katajamaa
%d bloggers like this: