My personal view of integral life

Beginning of something new…

meditationHello everybody!

My inner voice gave me the idea of starting to write a blog about everything interesting in life. I have no idea how this blog is eventually going to develop, but I have an integral vision about everything so this is to say that you can expect everything between quarks and the universum here 🙂

Advertisements

6 Responses »

 1. Well done & good luck!

 2. Mielenkiintoista! Löysin tänne monen sattuman ja mutkan kautta surffatessani blogisfäärissä. Tätä tulen seuraamaan, ehdottomasti! 🙂

  (Meillä on melkoinen joukko yhteisiä ystäviä, siksi yllätyin kun tupsahdin tänne ja tunnistin sinut.)

  • Mainiota! 🙂 ja kiva, että rupeat jatkossa seuraamaan. Tämä blogi oikeastaan kuvastaa suhdettani elämään ja kaikkeen siihen monimuotoisuuteen mikä itseäni kiinnostaa!

   edit: tutustuin myös sinun blogiisi, kirjoitat tosi kivasti ja mielenkiintoisista asioista 🙂 selvästi jaamme huikean paljon samoja intressejä!

 3. Kiva, että tutustuit blogiini 🙂 Se on vielä ihan tuore tapaus ja ulkoasultaan keskeneräinen toistaiseksi. Mutta mielessä on niin paljon asioita, mitä haluaisin jakaa mahdollisimman monelle, että oli pakko aloittaa blogin kirjoittaminen kesken opinnäytetyöprosessin saadakseni purkaa jonnekin tätä inspiraatiota.

  Mikäs sen kivempaa kuin törmätä ihmisiin, jotka ovat kiinnostuneet samoista asioista 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

RSS Helsinki Paleo

 • Testissä Vivobarefoot Tracker -vaelluskenkä December 11, 2017
    Sain Vivobarefootin maahantuojalta testiin Tracker -vaelluskengän uuden mallin, joka heti ensimmäisellä jalkaan laittamisella vaikutti todella hyvältä. Vivon vaelluskenkämalleja olen käyttänyt jo useita vuosia, ensin Off-Road Hi mallia ja edellisenä kenkänä Trackerin ensimmäistä versiota. Näistä molemmista pidin kovasti ja käytin ne aivan loppuun asti. Uud […]
  Jaakko Savolahti
 • Paremmat unet tuova Nuku koko yö -verkkovalmennus alkaa 19.10.2017 October 12, 2017
  Nuku koko yö -verkkokurssi alkaa 19.10.2017. Lähde mukaan matkalle kohti parempia unia! Haluatko nukahtaa helposti iltaisin, lopettaa yöllisen heräilyn ja varmistaa, että nukut sikeästi läpi yön? Silloin tämä valmennus on sinua varten! Kurssille osallistuneista 91,2 % suosittelee valmennusta. ”Aivan upea kokonaisuus! Sisällöstä näkyy kuinka perinpohjaisesti […]
  Jaakko Savolahti
 • Kun uni ei tule June 12, 2017
      Moni uniongelmista kärsivä on kokeillut jo todella monia keinoja parempia unia tavoitellessaan. Osa kokee, että on kokeillut jo ihan kaikkea! Mutta silti uni ei ota tullakseen. Esimerkkejä yleisesti kokeilluista keinoista ovat: – Melatoniinitabletin ottaminen yötä vasten – Rauhoittavien äänien kuuntelu, kuten aallot tai muut luonnon äänet – Elektronisten […]
  Jaakko Savolahti
%d bloggers like this: