My personal view of integral life

Beginning of something new…

meditationHello everybody!

My inner voice gave me the idea of starting to write a blog about everything interesting in life. I have no idea how this blog is eventually going to develop, but I have an integral vision about everything so this is to say that you can expect everything between quarks and the universum here 🙂

Advertisements

6 Responses »

 1. Well done & good luck!

 2. Mielenkiintoista! Löysin tänne monen sattuman ja mutkan kautta surffatessani blogisfäärissä. Tätä tulen seuraamaan, ehdottomasti! 🙂

  (Meillä on melkoinen joukko yhteisiä ystäviä, siksi yllätyin kun tupsahdin tänne ja tunnistin sinut.)

  • Mainiota! 🙂 ja kiva, että rupeat jatkossa seuraamaan. Tämä blogi oikeastaan kuvastaa suhdettani elämään ja kaikkeen siihen monimuotoisuuteen mikä itseäni kiinnostaa!

   edit: tutustuin myös sinun blogiisi, kirjoitat tosi kivasti ja mielenkiintoisista asioista 🙂 selvästi jaamme huikean paljon samoja intressejä!

 3. Kiva, että tutustuit blogiini 🙂 Se on vielä ihan tuore tapaus ja ulkoasultaan keskeneräinen toistaiseksi. Mutta mielessä on niin paljon asioita, mitä haluaisin jakaa mahdollisimman monelle, että oli pakko aloittaa blogin kirjoittaminen kesken opinnäytetyöprosessin saadakseni purkaa jonnekin tätä inspiraatiota.

  Mikäs sen kivempaa kuin törmätä ihmisiin, jotka ovat kiinnostuneet samoista asioista 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

RSS Helsinki Paleo

 • Kun uni ei tule June 12, 2017
      Moni uniongelmista kärsivä on kokeillut jo todella monia keinoja parempia unia tavoitellessaan. Osa kokee, että on kokeillut jo ihan kaikkea! Mutta silti uni ei ota tullakseen. Esimerkkejä yleisesti kokeilluista keinoista ovat: – Melatoniinitabletin ottaminen yötä vasten – Rauhoittavien äänien kuuntelu, kuten aallot tai muut luonnon äänet – Elektronisten […]
  Jaakko Savolahti
 • Kesän 2017 leirit Lohjansaaressa April 3, 2017
    Luonnollista liikettä ja lepoa. Luonnonrauhaa ja lintujen laulua. Puissa kiipeilyä ja rentoa yhteisöllisyyttä. Kesällä 2017 leireillään taas Lohjansaaressa ja nautiskellaan kesästä ja inspiroivasta seurasta! Luonnollisen liikkumisen leiri järjestetään 4.-6.7. ja sen perään Lepoleiri 7.-9.7. Molemmille leireille osallistuville on tiedossa erikoisalennus :) […]
  Jaakko Savolahti
 • 9 väärinkäsitystä paleosta March 7, 2017
      Esittelen tässä tekstissä yhdeksän harhaluuloa tai väärinkäsitystä paleosta, joihin törmään usein. 1. Paleo on lihapainotteinen ruokavalio Monet mieltävät paleon lihapainotteiseksi ruokavalioksi. Ehkä siksi, että siinä suositaan eläinperäisiä proteiinin lähteitä niiden kattavan aminohappokoostumuksen takia. Ne myös sisältävät kasviproteiineihin verrattun […]
  Jaakko Savolahti
%d bloggers like this: