My personal view of integral life

OlliS – Chillout Mix @ YleX [Golden Oldie from 2005]

This was my first ever Chillout Mix that was featured on a hot summer day, July 2005. It’s been over five years and after that my enthusiasm on compiling chillout mixes with different atmospheres has been a blessing. Hopefully you enjoy is, I still consider it one of the dearest one I’ve ever compiled…

 1. Robert MilesLeaving Behid [deconstruction]
 2. Global Communication14:31 [dedicated]
 3. Chris CocoTime To Love [distinctive]
 4. DidoWorthless [bmg]
 5. José PadillaKaryn [dro east west]
 6. SlackerBest Boyfriend (Steiger OST mix) [jukebox in the sky]
 7. ManualSummer Haze [morr music]
 8. Ulrich SchnaussGone Forever [city centre offices]
 9. RedankaWaves (Bay Of Island mix) [rip]
 10. Rob DouganClubbed To Death (Kurayamino variation) [mowax]
 11. Thomas NewmanAny Other Name [skg music]
 12. BTSatellite [headspace]

d/l: http://miksaukset.koshiyoka.com/ollis/OlliS_-_Chill_Out_Mix@YleX_12072005.mp3

Advertisements

Tagged as: , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

RSS Helsinki Paleo

 • Kun uni ei tule June 12, 2017
      Moni uniongelmista kärsivä on kokeillut jo todella monia keinoja parempia unia tavoitellessaan. Osa kokee, että on kokeillut jo ihan kaikkea! Mutta silti uni ei ota tullakseen. Esimerkkejä yleisesti kokeilluista keinoista ovat: – Melatoniinitabletin ottaminen yötä vasten – Rauhoittavien äänien kuuntelu, kuten aallot tai muut luonnon äänet – Elektronisten […]
  Jaakko Savolahti
 • Kesän 2017 leirit Lohjansaaressa April 3, 2017
    Luonnollista liikettä ja lepoa. Luonnonrauhaa ja lintujen laulua. Puissa kiipeilyä ja rentoa yhteisöllisyyttä. Kesällä 2017 leireillään taas Lohjansaaressa ja nautiskellaan kesästä ja inspiroivasta seurasta! Luonnollisen liikkumisen leiri järjestetään 4.-6.7. ja sen perään Lepoleiri 7.-9.7. Molemmille leireille osallistuville on tiedossa erikoisalennus :) […]
  Jaakko Savolahti
 • 9 väärinkäsitystä paleosta March 7, 2017
      Esittelen tässä tekstissä yhdeksän harhaluuloa tai väärinkäsitystä paleosta, joihin törmään usein. 1. Paleo on lihapainotteinen ruokavalio Monet mieltävät paleon lihapainotteiseksi ruokavalioksi. Ehkä siksi, että siinä suositaan eläinperäisiä proteiinin lähteitä niiden kattavan aminohappokoostumuksen takia. Ne myös sisältävät kasviproteiineihin verrattun […]
  Jaakko Savolahti
%d bloggers like this: