My personal view of integral life

Helsinki Paleo Podcast – Episode 5

Helsinki Paleon Podcast 5. jakso

 

 

Helsinki Paleon Podcastin viides jakso on ladattavissa ja kuunneltavissa alla olevasta linkistä sekä iTunesista. Podcastissa ovat äänessä Olli Sovijärvi ja Jaakko Savolahti.

Pääset lataamaan ja kuuntelemaan Podcastin tästä linkistä. Voit kuunnella jakson suoraan soundcloud.comista tai ladata sen “Download” nappulasta hiiren oikealla napilla klikkaamalla ja valitsemalla “Tallenna kohde levylle…” tai “Save target as…” tms.

Tulevissa podcast-jaksoissa jatkamme kuuntelijoiden kysymyksiin vastaamista. Voit kirjoittaa omasi kommentteihin tai lähettää sen osoitteeseen helsinkipaleo@gmail.com (laita kysymysviestin otsikkoon isolla PODCAST ja sen perään oman kysymyksesi aihe). Podcast-jaksot ilmestyvät aina kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona. Lähetä siis oma kysymyksesi osoitteeseen helsinkipaleo@gmail.com!

“Tracklist”:

[0.00] Kuukauden kuulumiset, Thaimaa, diabeetikoiden paleo-ryhmä, Diabetes Solution -kirja, Perfect Health diet -kirja, kookosöljy.
[7.30] Omega-3:n saanti ja kala-allergia. Algae-oil. Luomulihan ja “grass-fed” lihan erot. Lääkkeiden merkitys kokonaisuudessa.
[16.43] Kanamuna-allergia. Allergioiden syntymekanismit yleisesti.
[21.31] Refluksi ja allergiat. Vastasyntyneen mahavaivat / allergia. GERD syntymekanismi ja hoito.
[34.54] Hemoglobiini, anemia, raudanpuute. Liika raudan haitat. Oksidatiivinen stressi ja rautametabolia; viljojen osuus raudan imeytymättömyydessä. Kasvissyönnin terveydelliset ongelmat.
[45.18] Selluliitti. Syntymekanismi ja hoitovaihtoehdot.
[53.30] Ravinto ja kilpirauhasen toiminta. Subkliininen hypotyreoosi. Jodi, seleeni, d-vitamiini.
[60.21] Tulevia tapahtumia. Olli: Life-lehden artikkeli (liikunta), haastattelu Radio Poriin, Porin hyvinvointiseminaari (motivire). Jaska: luento CF Central Helsingissä 21.4. “How to speak thai properly.”

Linkit:

Omega 3 levävalmiste.

The identification of plant lectins with mucosal adjuvant activity.

Lisää infoa viljoista, vuotavasta suolesta, allergioista yms. Perfect Health Diet sivustolta:
http://perfecthealthdiet.com/?p=873
http://perfecthealthdiet.com/?p=882
http://perfecthealthdiet.com/?p=911

Refluksi ja VHH.

Chris Kresser ja refluksi.

Mark’s Daily Apple ja selluliitti.

Advertisements

Tagged as: , , ,

Categorised in: Nutrition, paleo, podcast, Science

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

RSS Helsinki Paleo

 • Kun uni ei tule June 12, 2017
      Moni uniongelmista kärsivä on kokeillut jo todella monia keinoja parempia unia tavoitellessaan. Osa kokee, että on kokeillut jo ihan kaikkea! Mutta silti uni ei ota tullakseen. Esimerkkejä yleisesti kokeilluista keinoista ovat: – Melatoniinitabletin ottaminen yötä vasten – Rauhoittavien äänien kuuntelu, kuten aallot tai muut luonnon äänet – Elektronisten […]
  Jaakko Savolahti
 • Kesän 2017 leirit Lohjansaaressa April 3, 2017
    Luonnollista liikettä ja lepoa. Luonnonrauhaa ja lintujen laulua. Puissa kiipeilyä ja rentoa yhteisöllisyyttä. Kesällä 2017 leireillään taas Lohjansaaressa ja nautiskellaan kesästä ja inspiroivasta seurasta! Luonnollisen liikkumisen leiri järjestetään 4.-6.7. ja sen perään Lepoleiri 7.-9.7. Molemmille leireille osallistuville on tiedossa erikoisalennus :) […]
  Jaakko Savolahti
 • 9 väärinkäsitystä paleosta March 7, 2017
      Esittelen tässä tekstissä yhdeksän harhaluuloa tai väärinkäsitystä paleosta, joihin törmään usein. 1. Paleo on lihapainotteinen ruokavalio Monet mieltävät paleon lihapainotteiseksi ruokavalioksi. Ehkä siksi, että siinä suositaan eläinperäisiä proteiinin lähteitä niiden kattavan aminohappokoostumuksen takia. Ne myös sisältävät kasviproteiineihin verrattun […]
  Jaakko Savolahti
%d bloggers like this: