My personal view of integral life

Helsinki Paleo Podcast – Episode 5

Helsinki Paleon Podcast 5. jakso

 

 

Helsinki Paleon Podcastin viides jakso on ladattavissa ja kuunneltavissa alla olevasta linkistä sekä iTunesista. Podcastissa ovat äänessä Olli Sovijärvi ja Jaakko Savolahti.

Pääset lataamaan ja kuuntelemaan Podcastin tästä linkistä. Voit kuunnella jakson suoraan soundcloud.comista tai ladata sen “Download” nappulasta hiiren oikealla napilla klikkaamalla ja valitsemalla “Tallenna kohde levylle…” tai “Save target as…” tms.

Tulevissa podcast-jaksoissa jatkamme kuuntelijoiden kysymyksiin vastaamista. Voit kirjoittaa omasi kommentteihin tai lähettää sen osoitteeseen helsinkipaleo@gmail.com (laita kysymysviestin otsikkoon isolla PODCAST ja sen perään oman kysymyksesi aihe). Podcast-jaksot ilmestyvät aina kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona. Lähetä siis oma kysymyksesi osoitteeseen helsinkipaleo@gmail.com!

“Tracklist”:

[0.00] Kuukauden kuulumiset, Thaimaa, diabeetikoiden paleo-ryhmä, Diabetes Solution -kirja, Perfect Health diet -kirja, kookosöljy.
[7.30] Omega-3:n saanti ja kala-allergia. Algae-oil. Luomulihan ja “grass-fed” lihan erot. Lääkkeiden merkitys kokonaisuudessa.
[16.43] Kanamuna-allergia. Allergioiden syntymekanismit yleisesti.
[21.31] Refluksi ja allergiat. Vastasyntyneen mahavaivat / allergia. GERD syntymekanismi ja hoito.
[34.54] Hemoglobiini, anemia, raudanpuute. Liika raudan haitat. Oksidatiivinen stressi ja rautametabolia; viljojen osuus raudan imeytymättömyydessä. Kasvissyönnin terveydelliset ongelmat.
[45.18] Selluliitti. Syntymekanismi ja hoitovaihtoehdot.
[53.30] Ravinto ja kilpirauhasen toiminta. Subkliininen hypotyreoosi. Jodi, seleeni, d-vitamiini.
[60.21] Tulevia tapahtumia. Olli: Life-lehden artikkeli (liikunta), haastattelu Radio Poriin, Porin hyvinvointiseminaari (motivire). Jaska: luento CF Central Helsingissä 21.4. “How to speak thai properly.”

Linkit:

Omega 3 levävalmiste.

The identification of plant lectins with mucosal adjuvant activity.

Lisää infoa viljoista, vuotavasta suolesta, allergioista yms. Perfect Health Diet sivustolta:
http://perfecthealthdiet.com/?p=873
http://perfecthealthdiet.com/?p=882
http://perfecthealthdiet.com/?p=911

Refluksi ja VHH.

Chris Kresser ja refluksi.

Mark’s Daily Apple ja selluliitti.

Advertisements

Tagged as: , , ,

Categorised in: Nutrition, paleo, podcast, Science

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

RSS Helsinki Paleo

 • Helsinki Paleon uusi logo julkaistu April 2, 2019
  Helsinki Paleo on saanut uuden logon! Logon uudistamisen myötä tulee tapahtumaan myös lisää uudistuksia ja uudet nettisivut saadaan auki ensi kuun aikana.Kuvissa uusi Paleo Helsingin tiimi. Uusia tiimin jäseniä Paleomaan Jenni Katajamaa ja Dinoliciousin Mirka Salo. Tiedotamme uusista kuvioista mahdollisimman pian :) Aurinkoisia kevätpäiviä toivottaen — Jaska […]
  Jenni Katajamaa
 • Helsinki Paleo uudistuu February 27, 2019
  Helsinki Paleo herää tämän kevään aikana pienestä horroksestaan! Seuraavien kuukausien aikana teemme uudistuksia sekä Helsinki Paleon sosiaalisessa mediassa, että nettisivuilla. Paleomaan Jenni & Dinoliciousin Mirka liittyvät jengiin mukaan. Tehdään yhdessä Helsinki Paleosta vieläkin suurempi, aktiivisempi, tiiviimpi ja iloisempi yhteisö. Terkuin, Jaska, […]
  Jenni Katajamaa
 • Testissä Vivobarefoot Tracker -vaelluskenkä December 11, 2017
    Sain Vivobarefootin maahantuojalta testiin Tracker -vaelluskengän uuden mallin, joka heti ensimmäisellä jalkaan laittamisella vaikutti todella hyvältä. Vivon vaelluskenkämalleja olen käyttänyt jo useita vuosia, ensin Off-Road Hi mallia ja edellisenä kenkänä Trackerin ensimmäistä versiota. Näistä molemmista pidin kovasti ja käytin ne aivan loppuun asti. Uud […]
  Jaakko Savolahti
%d bloggers like this: