My personal view of integral life

Helsinki Paleo Podcast – Episode 24

Helsinki Paleon podcast jakso 24

 

Helsinki Paleon Podcastin uusin jakso on ladattavissa ja kuunneltavissa alla olevasta linkistä ja iTunesista. Podcastissa ovat äänessä Olli Sovijärvi ja Jaakko Savolahti.

Pääset lataamaan ja kuuntelemaan Podcastin tästä linkistä. Voit kuunnella jakson suoraan soundcloud.comista tai ladata sen “Download” nappulasta hiiren oikealla napilla klikkaamalla ja valitsemalla “Tallenna kohde levylle…” tai “Save target as…” tms.

Huom! Kaikki podcast jaksot löytyvät Soundcloudista!

Tulevissa podcast-jaksoissa jatkamme kuuntelijoiden kysymyksiin vastaamista. Voit kirjoittaa omasi kommentteihin tai lähettää sen osoitteeseen helsinkipaleo@gmail.com (laita kysymysviestin otsikkoon isolla PODCAST ja sen perään oman kysymyksesi aihe). Podcast-jaksot ilmestyvät aina kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona. Lähetä siis oma kysymyksesi osoitteeseen helsinkipaleo@gmail.com!

Jos pidät podcastistä ja haluat auttaa sen leviämistä porukan tietoisuuteen, käy ihmeessä lisäämässä arvio iTunesiin ja Soundcloudiin!

Tracklist:

[0.00] Osteopaatti Kari Suomalaisen toivottaminen tervetulleeksi, tulevan vkl:n seminaari (Toimivan Ravintovalmennuksen Perusteet 9.11.2013), Biohakkerin käsikirja (Uni-kappale jaetaan ilmaiseksi!http://biohakkerit.fi), Olli @ Studio 55, 28.11.2013; Jaakko Yle:n puoli seiskassa ja Prisman studiossa, Lepopäivä Podcast; Jaakon pikku hiljaa paleoon – ryhmävalmennus.
[7.00] Kari Suomalaisen esittely ja henkilökohtainen historia osteopatian taustalla.
[17.13] Mitä on osteopatia? Miten se eroaa muista manuaalisen terapian muodoista?
[31.36] Voiko nivelen liikuttamisella tuottaa liiketuntoaistimusta nivelen ympärille, joka vähentää kipua? Kari vastaa 🙂
[39.51] Rangan / lantion virheasennot, eripituiset alaraajat ym. sub-rakenteelliset ongelmat; ovatko funktionaalisia vai oikeasti ns. valuvikoja.
[52.32] Revennyt kierukka polvessa, joka muljahtaa ulos kyykyssä. Leikatako vai mitä tehdä? Karin näkemys asiaan. Ollin ja Jaskan pohdintaa.
[55.45] Mistä johtuu syväkyykyn “butt wink”. Mikä sen aiheuttaa? Lyhenevätkö lihakset vai ei? Karin perspektiiviä. Tiksotrofia. Lihasjäykkyys. Liikkuvuusongelmat.
[77.16] Parhaat vinkit nilkan liikkuvuuden parantamiseen.
[81.05] Venyttely ja maksimaalisen notkeuden lisääminen. Optimaalinen tapa?
[87.57] Karin näkemys ravitsemuksesta. Minkälainen on Karin ruokavalio ja vaikutukset omiin asiakkaisiin?
[93.17] Stressi ja osteopaatin asiakaskunta. Stressin mittaaminen? Karin perspektiivit.
[96.10] Karin yhteystiedot: http://www.osteon.fi; 23.11.2013 liikkuvuus ja kehonhuolto seminaari @ CrossFit Konala.

Linkit:

Pikku Hiljaa Paleoon valmennus alkaa 28.1.2014

Advertisements

Tagged as: , , ,

Categorised in: paleo, Physiology, podcast, Sports

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

RSS Helsinki Paleo

 • Kun uni ei tule June 12, 2017
      Moni uniongelmista kärsivä on kokeillut jo todella monia keinoja parempia unia tavoitellessaan. Osa kokee, että on kokeillut jo ihan kaikkea! Mutta silti uni ei ota tullakseen. Esimerkkejä yleisesti kokeilluista keinoista ovat: – Melatoniinitabletin ottaminen yötä vasten – Rauhoittavien äänien kuuntelu, kuten aallot tai muut luonnon äänet – Elektronisten […]
  Jaakko Savolahti
 • Kesän 2017 leirit Lohjansaaressa April 3, 2017
    Luonnollista liikettä ja lepoa. Luonnonrauhaa ja lintujen laulua. Puissa kiipeilyä ja rentoa yhteisöllisyyttä. Kesällä 2017 leireillään taas Lohjansaaressa ja nautiskellaan kesästä ja inspiroivasta seurasta! Luonnollisen liikkumisen leiri järjestetään 4.-6.7. ja sen perään Lepoleiri 7.-9.7. Molemmille leireille osallistuville on tiedossa erikoisalennus :) […]
  Jaakko Savolahti
 • 9 väärinkäsitystä paleosta March 7, 2017
      Esittelen tässä tekstissä yhdeksän harhaluuloa tai väärinkäsitystä paleosta, joihin törmään usein. 1. Paleo on lihapainotteinen ruokavalio Monet mieltävät paleon lihapainotteiseksi ruokavalioksi. Ehkä siksi, että siinä suositaan eläinperäisiä proteiinin lähteitä niiden kattavan aminohappokoostumuksen takia. Ne myös sisältävät kasviproteiineihin verrattun […]
  Jaakko Savolahti
%d bloggers like this: