My personal view of integral life

Helsinki Paleo Podcast – Episode 24

Helsinki Paleon podcast jakso 24

 

Helsinki Paleon Podcastin uusin jakso on ladattavissa ja kuunneltavissa alla olevasta linkistä ja iTunesista. Podcastissa ovat äänessä Olli Sovijärvi ja Jaakko Savolahti.

Pääset lataamaan ja kuuntelemaan Podcastin tästä linkistä. Voit kuunnella jakson suoraan soundcloud.comista tai ladata sen “Download” nappulasta hiiren oikealla napilla klikkaamalla ja valitsemalla “Tallenna kohde levylle…” tai “Save target as…” tms.

Huom! Kaikki podcast jaksot löytyvät Soundcloudista!

Tulevissa podcast-jaksoissa jatkamme kuuntelijoiden kysymyksiin vastaamista. Voit kirjoittaa omasi kommentteihin tai lähettää sen osoitteeseen helsinkipaleo@gmail.com (laita kysymysviestin otsikkoon isolla PODCAST ja sen perään oman kysymyksesi aihe). Podcast-jaksot ilmestyvät aina kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona. Lähetä siis oma kysymyksesi osoitteeseen helsinkipaleo@gmail.com!

Jos pidät podcastistä ja haluat auttaa sen leviämistä porukan tietoisuuteen, käy ihmeessä lisäämässä arvio iTunesiin ja Soundcloudiin!

Tracklist:

[0.00] Osteopaatti Kari Suomalaisen toivottaminen tervetulleeksi, tulevan vkl:n seminaari (Toimivan Ravintovalmennuksen Perusteet 9.11.2013), Biohakkerin käsikirja (Uni-kappale jaetaan ilmaiseksi!http://biohakkerit.fi), Olli @ Studio 55, 28.11.2013; Jaakko Yle:n puoli seiskassa ja Prisman studiossa, Lepopäivä Podcast; Jaakon pikku hiljaa paleoon – ryhmävalmennus.
[7.00] Kari Suomalaisen esittely ja henkilökohtainen historia osteopatian taustalla.
[17.13] Mitä on osteopatia? Miten se eroaa muista manuaalisen terapian muodoista?
[31.36] Voiko nivelen liikuttamisella tuottaa liiketuntoaistimusta nivelen ympärille, joka vähentää kipua? Kari vastaa 🙂
[39.51] Rangan / lantion virheasennot, eripituiset alaraajat ym. sub-rakenteelliset ongelmat; ovatko funktionaalisia vai oikeasti ns. valuvikoja.
[52.32] Revennyt kierukka polvessa, joka muljahtaa ulos kyykyssä. Leikatako vai mitä tehdä? Karin näkemys asiaan. Ollin ja Jaskan pohdintaa.
[55.45] Mistä johtuu syväkyykyn “butt wink”. Mikä sen aiheuttaa? Lyhenevätkö lihakset vai ei? Karin perspektiiviä. Tiksotrofia. Lihasjäykkyys. Liikkuvuusongelmat.
[77.16] Parhaat vinkit nilkan liikkuvuuden parantamiseen.
[81.05] Venyttely ja maksimaalisen notkeuden lisääminen. Optimaalinen tapa?
[87.57] Karin näkemys ravitsemuksesta. Minkälainen on Karin ruokavalio ja vaikutukset omiin asiakkaisiin?
[93.17] Stressi ja osteopaatin asiakaskunta. Stressin mittaaminen? Karin perspektiivit.
[96.10] Karin yhteystiedot: http://www.osteon.fi; 23.11.2013 liikkuvuus ja kehonhuolto seminaari @ CrossFit Konala.

Linkit:

Pikku Hiljaa Paleoon valmennus alkaa 28.1.2014

Advertisements

Tagged as: , , ,

Categorised in: paleo, Physiology, podcast, Sports

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

RSS Helsinki Paleo

 • Helsinki Paleo uudistuu February 27, 2019
  Helsinki Paleo herää tämän kevään aikana pienestä horroksestaan! Seuraavien kuukausien aikana teemme uudistuksia sekä Helsinki Paleon sosiaalisessa mediassa, että nettisivuilla. Paleomaan Jenni & Dinoliciousin Mirka liittyvät jengiin mukaan. Tehdään yhdessä Helsinki Paleosta vieläkin suurempi, aktiivisempi, tiiviimpi ja iloisempi yhteisö. Terkuin, Jaska, […]
  Jenni Katajamaa
 • Testissä Vivobarefoot Tracker -vaelluskenkä December 11, 2017
    Sain Vivobarefootin maahantuojalta testiin Tracker -vaelluskengän uuden mallin, joka heti ensimmäisellä jalkaan laittamisella vaikutti todella hyvältä. Vivon vaelluskenkämalleja olen käyttänyt jo useita vuosia, ensin Off-Road Hi mallia ja edellisenä kenkänä Trackerin ensimmäistä versiota. Näistä molemmista pidin kovasti ja käytin ne aivan loppuun asti. Uud […]
  Jaakko Savolahti
 • Paremmat unet tuova Nuku koko yö -verkkovalmennus alkaa 19.10.2017 October 12, 2017
  Nuku koko yö -verkkokurssi alkaa 19.10.2017. Lähde mukaan matkalle kohti parempia unia! Haluatko nukahtaa helposti iltaisin, lopettaa yöllisen heräilyn ja varmistaa, että nukut sikeästi läpi yön? Silloin tämä valmennus on sinua varten! Kurssille osallistuneista 91,2 % suosittelee valmennusta. ”Aivan upea kokonaisuus! Sisällöstä näkyy kuinka perinpohjaisesti […]
  Jaakko Savolahti
%d bloggers like this: