My personal view of integral life

Helsinki Paleo Podcast – Episode 24

Helsinki Paleon podcast jakso 24

 

Helsinki Paleon Podcastin uusin jakso on ladattavissa ja kuunneltavissa alla olevasta linkistä ja iTunesista. Podcastissa ovat äänessä Olli Sovijärvi ja Jaakko Savolahti.

Pääset lataamaan ja kuuntelemaan Podcastin tästä linkistä. Voit kuunnella jakson suoraan soundcloud.comista tai ladata sen “Download” nappulasta hiiren oikealla napilla klikkaamalla ja valitsemalla “Tallenna kohde levylle…” tai “Save target as…” tms.

Huom! Kaikki podcast jaksot löytyvät Soundcloudista!

Tulevissa podcast-jaksoissa jatkamme kuuntelijoiden kysymyksiin vastaamista. Voit kirjoittaa omasi kommentteihin tai lähettää sen osoitteeseen helsinkipaleo@gmail.com (laita kysymysviestin otsikkoon isolla PODCAST ja sen perään oman kysymyksesi aihe). Podcast-jaksot ilmestyvät aina kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona. Lähetä siis oma kysymyksesi osoitteeseen helsinkipaleo@gmail.com!

Jos pidät podcastistä ja haluat auttaa sen leviämistä porukan tietoisuuteen, käy ihmeessä lisäämässä arvio iTunesiin ja Soundcloudiin!

Tracklist:

[0.00] Osteopaatti Kari Suomalaisen toivottaminen tervetulleeksi, tulevan vkl:n seminaari (Toimivan Ravintovalmennuksen Perusteet 9.11.2013), Biohakkerin käsikirja (Uni-kappale jaetaan ilmaiseksi!http://biohakkerit.fi), Olli @ Studio 55, 28.11.2013; Jaakko Yle:n puoli seiskassa ja Prisman studiossa, Lepopäivä Podcast; Jaakon pikku hiljaa paleoon – ryhmävalmennus.
[7.00] Kari Suomalaisen esittely ja henkilökohtainen historia osteopatian taustalla.
[17.13] Mitä on osteopatia? Miten se eroaa muista manuaalisen terapian muodoista?
[31.36] Voiko nivelen liikuttamisella tuottaa liiketuntoaistimusta nivelen ympärille, joka vähentää kipua? Kari vastaa 🙂
[39.51] Rangan / lantion virheasennot, eripituiset alaraajat ym. sub-rakenteelliset ongelmat; ovatko funktionaalisia vai oikeasti ns. valuvikoja.
[52.32] Revennyt kierukka polvessa, joka muljahtaa ulos kyykyssä. Leikatako vai mitä tehdä? Karin näkemys asiaan. Ollin ja Jaskan pohdintaa.
[55.45] Mistä johtuu syväkyykyn “butt wink”. Mikä sen aiheuttaa? Lyhenevätkö lihakset vai ei? Karin perspektiiviä. Tiksotrofia. Lihasjäykkyys. Liikkuvuusongelmat.
[77.16] Parhaat vinkit nilkan liikkuvuuden parantamiseen.
[81.05] Venyttely ja maksimaalisen notkeuden lisääminen. Optimaalinen tapa?
[87.57] Karin näkemys ravitsemuksesta. Minkälainen on Karin ruokavalio ja vaikutukset omiin asiakkaisiin?
[93.17] Stressi ja osteopaatin asiakaskunta. Stressin mittaaminen? Karin perspektiivit.
[96.10] Karin yhteystiedot: http://www.osteon.fi; 23.11.2013 liikkuvuus ja kehonhuolto seminaari @ CrossFit Konala.

Linkit:

Pikku Hiljaa Paleoon valmennus alkaa 28.1.2014

Advertisements

Tagged as: , , ,

Categorised in: paleo, Physiology, podcast, Sports

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

RSS Helsinki Paleo

 • Helsinki Paleon uudet sivut on nyt julkaistu! April 30, 2019
  Sivu-uudistus on julkaistu osoitteessa www.helsinkipaleo.fi. Pidämme molemmat sivut auki siirtymäajan mutta nämä sivut tulevat sulkeutumaan viimeistään syksyllä. Osoite www.helsinkipaleo.com säilyy myös ja sillä pääsee siirtymäajan jälkeen uusille sivuille. Olemme todella innoissamme tästä ja toivomme, että tästä on paljon iloa myös teille! Helsinki Paleo on […]
  Jenni Katajamaa
 • Helsinki Paleon uusi logo julkaistu April 2, 2019
  Helsinki Paleo on saanut uuden logon! Logon uudistamisen myötä tulee tapahtumaan myös lisää uudistuksia ja uudet nettisivut saadaan auki ensi kuun aikana.Kuvissa uusi Paleo Helsingin tiimi. Uusia tiimin jäseniä Paleomaan Jenni Katajamaa ja Dinoliciousin Mirka Salo. Tiedotamme uusista kuvioista mahdollisimman pian :) Aurinkoisia kevätpäiviä toivottaen — Jaska […]
  Jenni Katajamaa
 • Helsinki Paleo uudistuu February 27, 2019
  Helsinki Paleo herää tämän kevään aikana pienestä horroksestaan! Seuraavien kuukausien aikana teemme uudistuksia sekä Helsinki Paleon sosiaalisessa mediassa, että nettisivuilla. Paleomaan Jenni & Dinoliciousin Mirka liittyvät jengiin mukaan. Tehdään yhdessä Helsinki Paleosta vieläkin suurempi, aktiivisempi, tiiviimpi ja iloisempi yhteisö. Terkuin, Jaska, […]
  Jenni Katajamaa
%d bloggers like this: